fbpx
Сьогодні
08:40 11 Лип 2023

Російська армія атакувала Київ баражуючими боєприпасами: всі "Шахеди" знищили сили ППО

У ніч на 11 липня російсько-окупаційні війська вчергове атакували столицю дронами іранського виробництва, усі повітряні цілі було знищено протиповітряною обороною.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм КМВА.

Як повідомив начальник військової адміністрації, окупанти вдруге у цьому випадку атакували Київ з повітря.

"Попередньо, як і на початку липня, противник застосував баражуючі боєприпаси "Shahed". Іранські дрони були запущені з південного напрямку, ймовірно, з краснодарського краю рф.

Усі виявлені повітряні цілі, які рухалися в напрямку Києва, були знищені силами і засобам нашої протиповітряної оборони. Знову раз дякуємо ППО за відмінну роботу!", – наголосив Попко.

Очільник КМВА також додав, що дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються.  Окрім того Попко закликав неухильно дотримуйтеся правил безпеки та бути пильними.

Як писала Рубрика, у ніч на 11 липня російські загарбники вчергове атакували регіони України ударними безпілотниками іранського виробництва "Shahed-136/131". Сили ППО приземлили 26 ворожих повітряних цілей.

Нагадаємо, що Повітряні сили оприлюднили відео до Дня зенітних ракетних військ, в якому показали, як різні підрозділи ПС щоденно знищують повітряні цілі росіян.

Як ми інформували, протягом червня українська протиповітряна оборона приземлила понад 150 "Шахедів" й 140 крилатих ракет.

Окрім того, у Сумській області насьогодні здійснюється нарощування сил та засобів протиповітряної оборони, а також на завершальній стадії – створення сучасної Регіональної системи виявлення повітряних цілей.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: